Aliansa d.o.o.
Domov  :  Kontakt  :  Kazalo  :  O podjetju
Slo  :  Eng
Tel: 03 713 34 66
E-mail: trgovina.aliansa@aliansa.si

AKCIJSKA PONUDBA


Oglejte si akcijsko ponudbo termo posod in loncev.
Akcija traja do odprodaje zalog!
BREZPLAČNA DOSTAVA!
Kupljene izdelke vam pri nakupu nad 50 € brezplačno dostavimo.
Velja za območje Slovenije.
GARANCIJA ZADOVOLJSTVA!
V primeru, da z izdelkom ne boste zadovoljni, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni od dneva nakupa.

Pokrovi iz silikona nadomestijo folije

17. julij 2012

Tudi sicer so silikonski pokrovi za posodo odlična izbira za vsako gospodinjo. Vselej pri roki, lepo se zvijejo in v primerjavi s klasičnimi pokrovi zavzamejo izredno malo prostora. Tako rekoč jih »stlačite« v vsak, še tako tesen predal. Silikonski pokrovi odlično nadomestijo transparentne in aluminijaste folije z ohranjanje svežine živil, ki jih želite shraniti za kasnejšo uporabo.

Slikonske pokrove lahko uporabite na vseh vaših kuhinjskih posodah, saj nimajo omejitve z robom. Posoda, ki jo pokrijete s silikonskim pokrovom, je lahko iz nerjavečega jekla, plastike ali keramike. Ker vzdržijo tako nizke kot visoke temperature, silikonske pokrove uporabite za pripravo hrane in za shranjevanje.

Silikonski pokrovi vzdržijo temperaturo vse od -60°C do 230°C. Primerni so za zmrzovalnik, pečico ali mikrovalovno pečico. Prav nič jim ne pride do živega, še UV žarki ne. Silikonske pokrove lahko cele ure obseva sonce, pa bodo še vedno ohranili vso svojo fleksibilnost. Zahvaljujoč naprednemu materialu silikonu, ki poleg raznovrstnih uporab v različne namene našel pot tudi v kuhinje sodobnih gospodinj.

Pokrovi
Vsestransko uporabni silikonski pokrovi. Več>>
Kliknite tu za katalog pokrovi.

« nazaj
« nazaj na seznam