Aliansa d.o.o.
Domov  :  Kontakt  :  Kazalo  :  O podjetju
Slo  :  Eng
Tel: 03 713 34 66
E-mail: trgovina.aliansa@aliansa.si

AKCIJSKA PONUDBA


Oglejte si akcijsko ponudbo termo posod in loncev.
Akcija traja do odprodaje zalog!
BREZPLAČNA DOSTAVA!
Kupljene izdelke vam pri nakupu nad 50 € brezplačno dostavimo.
Velja za območje Slovenije.
GARANCIJA ZADOVOLJSTVA!
V primeru, da z izdelkom ne boste zadovoljni, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni od dneva nakupa.

Pokrovi za vsako posodo

05. julij 2012

Pokrovi zavzamejo minimalno prostora, saj jih preprosto zvijete in pospravite v predal. Uporabite pa jih lahko za toliko različnih namenov! Pokrovi so primerni za pokrivanje ponev v pečici in tudi za pokrivanje posode v mikrovalovni pečici. Odlični so tudi za shranjevanje jedi v hladilniku.

To so pokrovi iz silikona, ki tudi nimajo omejitve z robom, zato jih lahko uporabljate na loncih in ponvah različnih dimenzij. En sam pokrov lahko uporabite za cel set posode! Pokrove shranite tako, da jih zvijete. Ko jih odvijete, se v trenutku ravno zravnajo.

S pokrovi iz silikona pridobite še vsaj en prost predal, ki ga lahko uporabljate za shranjevanje živil in potrebščin. Drugače se gospodinji v kuhinji nabere toliko pokrovov, kot ima posode. En cel predal ali dva v vaši kuhinji le za pokrove!

Internorm
Pokrovi iz silikona so tudi odlična rešitev za hitro shranjevanje pripravljene hrane ali hrane, ki je niste uspeli zaužiti do konca. Pokrovi na posodi ustvarijo vakuum, zato so odlični za shranjevanje jedi v hladilniku. Več>>

Kliknite tu za katalog pokrovi.

« nazaj
« nazaj na seznam