Aliansa d.o.o.
Domov  :  Kontakt  :  Kazalo  :  O podjetju
Slo  :  Eng
Tel: 03 713 34 66
E-mail: trgovina.aliansa@aliansa.si

AKCIJSKA PONUDBA


Oglejte si akcijsko ponudbo termo posod in loncev.
Akcija traja do odprodaje zalog!
BREZPLAČNA DOSTAVA!
Kupljene izdelke vam pri nakupu nad 50 € brezplačno dostavimo.
Velja za območje Slovenije.
GARANCIJA ZADOVOLJSTVA!
V primeru, da z izdelkom ne boste zadovoljni, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni od dneva nakupa.

Posoda ohranja hladno hrano tudi več ur

02. julij 2012

Posoda se uporablja tako za pripravo hrane kot tudi za serviranje, saj je lepo oblikovana. Zunanja posoda ohranja toploto hrane v notranji posodi. Ali pa ohranja hladno hrano. V teh vročih dneh vas zagotovo zanima, kako ohraniti hrano, ki jo želite zaužiti hladno. Ali obratno, v drugih letnih časih vas bo zanimalo, kako obdržati toplo hrano za obrok, ki ga boste zaužili nekaj ur kasneje.

Notranjo posodo lahko uporabljate tudi kot pekač, lahko je steklen ali keramičen. Pekač je primeren tako za klasično pečico kot tudi za mikrovalovko. Zaradi lastnosti ohranjanja temperature toplo/hladno, je posoda tudi dobila svoje ime: termo posoda.

Termo posoda je zaradi svoje praktične uporabe nepogrešljiva v kuhinji vsake gospodinje. Poleg tega, da posoda ohrani toploto jedi v istem pekaču, ki ste ga že pred več urami vzeli iz pečice, jo lahko uporabite tudi za shranjevanje jedi, pripravljene v drugi posodi. Toplo jed, ali pa hladno, le preložite v termo posodo. Termo posoda ohrani toploto več ur. Ali obratno. Hladna jed se več ur ne segreje.

Če želite prijatelje ali sorodnike obdariti s čim praktičnim, termo posoda za gospodinjo zagotovo ne bo zgrešen nakup. Ali jo bodo takojci uporabile v teh vročih dneh. Ali pa prihranile za obrok, ki ga želijo pojesti toplega.

Posoda
Termo posoda s steklenim pekačem je moderno oblikovana, lahko jo pomijete v pomivalnem stroju. Pekač lahko uporabljate v klasični in mikrovalovni pečici. Posoda ima praktičen sistem zapiranja.
Več>>

Kliknite tu za katalog termo posoda.

« nazaj
« nazaj na seznam