Aliansa d.o.o.
Domov  :  Kontakt  :  Kazalo  :  O podjetju
Slo  :  Eng
Tel: 03 713 34 66
E-mail: trgovina.aliansa@aliansa.si

AKCIJSKA PONUDBA


Oglejte si akcijsko ponudbo termo posod in loncev.
Akcija traja do odprodaje zalog!
BREZPLAČNA DOSTAVA!
Kupljene izdelke vam pri nakupu nad 50 € brezplačno dostavimo.
Velja za območje Slovenije.
GARANCIJA ZADOVOLJSTVA!
V primeru, da z izdelkom ne boste zadovoljni, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni od dneva nakupa.

Splošni pogoji

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jo izvaja podjetje Aliansa d.o.o., Gotovlje 31, 3310 Žalec, (v nadaljevanju ponudnik). Splošni pogoji poslovanja Spletne trgovine www.posoda.eu, so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Spletna trgovina www.posoda.eu je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabnikom. Upravlja jo podjetje Aliansa d.o.o. . Uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej kupec v spletni trgovini www.posoda.eu.

Aliansa d.o.o. in kupec medsebojne obveznosti pri nakupih preko www.posoda.eu, urejata s temi splošnimi pogoji.


Plačilne metode


Plačilo po povzetju
Plačilo po povzetju je primerno v primeru, če želite, da vam naročeno blago dostavimo na dom ali katerikoli drug naslov v Sloveniji. Ker je pri plačilu ob prevzemu možno plačilo z gotovino, morate biti, ne glede na vrednost naročila, ob prevzemu osebno prisotni. O času dostave vas bomo obvestili po telefonu. Če vam ta način ne ustreza, vas prosimo, da preberete tudi informacije o možnostih plačila po predračunu.
Ponudnik izda račun na trajnem mediju (papir), ki sodi ob garancijskem listu veljaven dokaz za reklamacijo

Plačilo po predračunu
Če ste se odločili za plačilo po predračunu, vam bomo na elektronski naslov prejemnika računa poslali predračun z vsemi podatki. Po prejemu sredstev na naš poslovni račun bo blago odposlano na vaš naslov za dostavo.

Ponudnik izda račun na trajnem mediju ( papir ), ki je ob garancijskem listu veljaven dokaz za reklamacijo.


Cene v spletni trgovini


Vse cene so v EUR. Cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Veljajo cene objavljene s strani www.posoda.eu v času, ko kupec potrdi naročilo v spletni trgovini. Če izdelek ni na zalogi, lahko pride do spremembe cene, o čemer ponudnik kupca obvesti. Nekatere slike proizvodov so simbolične. Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini www.posoda.eu in se lahko razlikujejo od cen v Aliansinih razstavno prodajnih centrih in franšiznih trgovinah.


Veljavnost akcijske ponudbe


Roki veljavnosti akcije so navedeni ob sami akcijski ponudbi, in se njihov čas trajanja med posameznimi izdelki razlikuje.


Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga


Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh podjetju pisno sporoči odstop od pogodbe, in sicer na kontakni e-naslov prodaja@posoda.eu . Potrošnik mora nato blago vrniti podjetju v 30 dneh po pisnem sporočilu, s tem da sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani. Priložena mora biti kopija računa. Možnost vračila ne velja za blago katerih predmet je blago, ki je bilo izdelano po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njegovim posebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo. Stroške vračila blaga krije kupec. Ponudnik vrne celotno kupnino (kupnina s stroški dostave) takoj ko je mogoče, najkasneje pa v roku 15 dni od prejetja vrnjenega blaga. Kupec mora blago vrniti na naslov:
Aliansa d.o.o. Gotovlje 31, 3310 Žalec, s pripisom: za spletno trgovino posoda.eu.


Garancija


Vsi izdelki v prodaji v Spletni trgovini www.posoda.eu imajo garancijo uvoznika oziroma proizvajalca ter zagotovljeno servisiranje in rezervne dele v Sloveniji. Za uveljavljanje garancije in servisno vzdrževanje se obrnite na e-mail: www.posoda.eu ali pokličite 03-713-34-50. Pri uveljavljanju garancije veljajo garancijski pogoji navedeni na priloženih navodilih, ki je priložen vsakemu izdelku. Garancija se uveljavlja s kopijo računa.

Garancija preneha veljati pri:

  • neupoštevanje navodil za uporabo,
  • malomarnega ravnanja z izdelkom,
  • vgraditvi neoriginalnih sestavnih delov izdelka,
  • popravilih, ki ga je opravila nepooblaščena oseba,
  • poškodbe, nastale zaradi mehanskih udarcev po krivdi kupca oziroma tretje osebe,
  • poraba izdelka v poklicne ali pridobitne dejavnosti.

V primeru, da želite dodatne informacije v zvezi z garancijo in servisiranjem, se lahko obrnete na e-mail www.posoda.eu .


Dobavni rok


Spletna prodajalna www.posoda.eu, želi čim bolj ustreči željam vseh naših kupcev, zato vam kupljeno blago v višini nad 50 € dostavimo brezplačno na vaš naslov na območju republike Slovenije. Za določitev točne ure dostave vas bo predhodno kontaktiral naš pooblaščen dostavljavec.
V primeru, da želite imeti izdelek dostavljen na vaš želeni naslov, je dobavni rok, če je izdelek na zalogi, največ dva delovna dneva, v nasprotnem primeru pa ustrezno dlje, o čemer vas obvestimo med samim postopkom nakupa.


Dostava blaga


Kupljeno blago vam dostavimo, do kamionsko dostopnega dvorišča! Vnosa blaga v stanovanje ne zagotavljamo. V primeru, da ob dostavi kupec na dogovorjenem naslovu ni navzoč, izdelek lahko veljavno prevzame polnoletna oseba, ki živi v istem gospodinjstvu skupaj s kupcem, oziroma druga oseba, ki ima pooblastilo za prevzem. Oseba, ki prevzame dostavljeni izdelek, prevzem izdelka ter prevzem vseh spremljajočih dokumentov potrdi s podpisom dobavnice, zraven pa navede svoje ime, priimek ter datum prevzema in razmerje do naročnika.
Ob dostavi izdelka na navedeni naslov se kupcu preda pripadajoča dokumentacija in sicer račun, garancijski list, seznam pooblaščenih servisov in navodila za uporabo v slovenskem jeziku.

Stroški dostave so odvisni od višine zneska vašega naročila in veljajo le za nakupe preko spletne trgovine:

  • pri vrednosti naročila nad 50,00 € je dostava brezplačna (velja za Slovenijo),
  • pri vrednosti naročila do 50,00 € znaša strošek dostave 4,99 € (po Sloveniji). Strošek dostave se v tem primeru prišteje strošku naročila, kar je zavedeno tudi v košarici in na računu.


Varstvo osebnih podatkov


Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) in Zakonom o zavarovalništvu. Vsi podatki, pridobljeni preko spletne strani Spletne trgovine Aliansa, bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostale potrebne komunikacije.


Komunikacija


Obvestila o mesečnih akcijah in reklamna elektronska sporočila morajo biti jasno in nedvoumno označena kot reklamna sporočila. Pošiljatelj mora biti jasno razviden. Željo uporabnika, da ne prejema reklamnih sporočil ter obvestil o mesečnih akcijah, bo ponudnik brezpogojno upošteval.

Odveza odgovornosti


Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti skladnost in ažurnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih internetnih straneh. Kljub temu, pa se lahko karakteristike izdelkov, njihova zaloga in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o eventualnih spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka, sodijo zgolj kot informativni prikaz izdelka.


Pritožbe in spori


Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti www.posoda.eu ali po klasični pošti na naslov:
Aliansa d.o.o. , Gotovlje 31, 3310 Žalec, s pripisom: za spletno trgovino posoda.eu.

Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je pritožbo prejel, sporočiti uporabniku oz. kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga ves čas obveščati o poteku postopka. Ponudnik si bo prizadeval po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.